Vuggestue og Børnehave

Børnehave og Vuggestue i Brylle

Agerholm, som tidligere var en gammel gård, danner ramme for vores vuggestue og børnehave i landsbyen Brylle. Vi har et fantastisk udeområde til leg og læring.

Vuggestuen og Børnehaven ligger på en gammel istandsat gård i landsbyen Brylle. Brylle ligger kun 5. min fra Bellinge og altså lige på grænsen til Odense Kommune.

Vi er beriget med en kæmpe stor have. Faktisk er vores hegn 1 km. i længden, hvis man måler hele vejen rundt om Agerholms have. Det synes vi selv er ret sejt!

Vores legeplads er bygget tæt på gårdens bygninger, men vi har også indrettet mange små uderum på den store grund. 

Gårdkonceptet fra jord til bord er vores naturlige afsæt, hvor børnene er en del af livet på gården lige fra de starter i vuggestuen. På gården har vi geder, høns og kaniner. En frugtlund og en køkkenhave, som vi høster fra til madlavning sammen med børnene. Ofte laver vi maden over bål.

Ud over vores store have har vi indrettet den gamle lade til et kreativt læringsrum. Her nyder vi også madpakker og danser disko.

Vuggestuen holder til i det gamle stuehus og Børnehaven i det, der engang var stalde. Det hele er naturligvis renoveret og indrettet til, at børnene får en tryg og lærerig hverdag.

Skal dit barn starte i Vuggestue eller Børnehave i Brylle, så ring endelig til os. Vi vil meget gerne hilse på jer og vise vores dejlige Vuggestue og Børnehave frem.

 

Læs mere om