SFO

Brylle Skoles SFO byder velkommen til nogle hyggelige, sjove, kreative timer efter skoletid.

Hverdag og genkendelige rutiner

Vi prioriterer at få frisk luft, så vi er ude hver dag ca. en halv time efter skoletid.

Når børnene kommer ind er der mulighed for at få en mad, inden det går løs med aktiviteter. Vi bestræber os på at variere aktiviteterne, så der er noget for alle børn.

SFO'en er børnenes fritid

Derfor arbejder vi i Brylle Skoles SFO med det frie valg. Det betyder, at vi ofte har 3-4 varierede og voksenstyrede aktiviteter, som børnene kan vælge imellem. Barnet må gerne skifte aktivitet i løbet af eftermiddagen.

Aktiviteter kan fx. være tarzanbaner i gymnastik, sport i hallen, krea i cafeen, computerspil i kælderen, madlavning i madkundskab, bålhytte og hygge udendørs.

Fri leg

Man må også gerne bare lege. Børnenes frie leg spiller en vigtig rolle i forhold til at skabe venskaber og forståelse for hinandens forskelligheder, og vi ønsker at understøtte og styrke/udvikle børnenes frie leg i trygge og kendte rammer.

Særligt for 3. klasse

Når man går i 3. klasse, synger det på sidste vers med at gå i SFO. Derfor laver vi særlige 3. klasses aktiviteter en gang om ugen. En gang i mellem kan det også være aftenaktiviteter.